Dirk Sijmons

Dirk Sijmons: interview met de initiatiefnemer van de ‘Time Is Running Out’-campagne

Start

Een prachtig initiatief van juwelier- en horlogemakers Symons&Panchenko! Zij komen met een uniek horloge genaamd Tiger Silver Master. Met deze actie steunen zij onze rescue van de treintijgers in Argentinië. CEO Dirk Sijmons: “Die tijgers moeten daar zo snel mogelijk weg!”

A train wagon the deserted pampa

Onder de naam ‘Time is Running Out’ komt het in Den Haag gevestigde Symons&Panchenko in actie voor de treintijgers. Zij kropen achter de designtafel en ontwierpen een schitterend horloge. De prijs is slechts 169 euro waarvan maar liefst 69 euro (!) naar de rescue gaat. Een gesprek met CEO Dirk Sijmons over het hoe en waarom.

Waarom hebben jullie besloten dit te doen?

“Symons&Panchenko wil iets doen aan misstanden in de wereld. We zagen die beelden van de benarde situatie van de tijgers in een wagon. In de brandende zon! Afgrijselijk. Eigenlijk maken we zelden een speciaal horloge voor een actie, maar hier twijfelden we geen seconde over. Die tijgers moeten daar zo snel mogelijk weg!”

Kun je iets meer vertellen over het horloge Tiger Silver Master?

“Het horloge is sportief en modieus tegelijk. Uiteraard is het kwalitatief zeer goed, eentje die je met trots kunt dragen. De kleuren sluiten perfect aan op de actie voor deze treintijgers. We bieden het horloge aan onze relaties aan, maar het is natuurlijk voor iedereen te koop. Met dit horloge heb je een blijvende herinnering aan een fantastisch en belangrijk initiatief. Op die manier hopen we dat de tijgers zo snel mogelijk naar het wildlifereservaat Ubuntu in Zuid-Afrika kunnen.”

Wanneer is de actie geslaagd?

“Als wij beelden en foto’s ontvangen van de vier tijgers in Zuid-Afrika! Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij die beelden gaan ontvangen in de nabije toekomst.”

Tiger Silver Master
Design of the TIGER SILVER MASTER – Time is Running Out!